søndag 29. august 2010

Homofile overgripere-kjemisk kastrering

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10026643

"De utgjør bare fem prosent av befolkningen. Likevel begår homofile like mange overgrep mot barn utenfor familien som det samlede antall heterofile overgripere."

Disse menneskene påfører uskyldige barn og unge enorme lidelser hvert år og ingenting ser ut til å stoppe de.

Man kan diskutere homofili og samfunnets innstilling til homofili i det uendelige men jeg tror ike dette fenomenet blir borte eller minsker uansett hvor mye vi godtar det.

Jeg tror at denne typen homofile er en livsfarlig kombinasjon av homofili og mannens mer eller mindre iboende aggressivitet. Hva vi andre gjør eller sier vil ikke påvirke dette tror jeg så jeg foreslår kjemisk kastrering av disse udyrene etter ett grovt tilfelle og at etterbehandling ikke fører frem.

Det er nettopp disse folkene vi foreldre frykter mest skal komme i kontakt og skade barna våre..

2 kommentarer:

  1. Du fikk visst ikke med deg essensen i artikkelen du henviser til... Langfeldt peker på samfunnets negative holdninger til homofili som en årsak til at homofile er overrepresentert i statistikken.

    Altså nettopp slike holdninger du viser i innlegget ditt...

    SvarSlett
  2. Jeg har følgende spørsmål til deg: Hva skal man gjøre med mødre som voldtar sine egne sønner, eller sine døtre? Særlig mødres overgrep mot gutter er forholdsvis utbredt, og står i følge fagfolk som noe av det verste som kan skje, både fordi det ikke oppdages så lett fordi man "tror" kvinner ikke gjør sånt, og fordi det er et så enormt tillitsbrudd mot barnet.
    "Senter for seksuelt misbrukte menn (SSMM) i Oslo rapporterer om at en av tre (32 %) av mennene de er i kontakt med, er utsatt for overgrep av kvinner. At kvinner forgriper seg på gutter eller menn er derfor ikke et sjeldent unntak, men noe som forekommer forholdsvis ofte. I de fleste tilfeller der kvinner forgriper seg på gutter eller menn, kjenner den utsatte overgriperen. 50 % av de kvinnelige overgriperne, forgriper seg på sine egne barn. I disse tilfellene er ettervirkningene av overgrepene ofte svært alvorlig og relasjonen er mer preget av vold."
    "Finkelhor, Williams, Burns, & Kalinowski 1988
    Kvinner sto for 40% av overgrep i barnehager."
    "Overgrep gjort av mor ser ut til å gi de mest alvorlige ettervirkningene
    "Der mor bruker vold under overgrepene, er det ofte grov vold (Marianne Lind."
    Disse tingene klippet jeg fra den statsstøttede nettsida
    http://utsattmann.no/fakta-om-overgrep-2/
    og siden du snakker så hardt om menn som er overgripere, synes jeg det er naturlig at du også har meninger om kvinnelige overgripere.
    Vennlig hilsen
    Kyrre Fjeldvik
    http://mannskampen.no

    SvarSlett